Evenement details:

 • za
  21
  jan
  2023

  WAP Symposium Geletterdheid

  Openbare Bibliotheek Amsterdam

  Op 21 januari 2023 zal in de OBA (Amsterdam) ons symposium over Geletterdheid plaatsvinden! Vanaf 7 oktober 2022 kunt u zich hiervoor inschrijven. Deze inschrijving is de eerste twee weken alleen nog open voor leden van het WAP, daarna kan iedereen zich inschrijven. Zo weten we zeker dat al onze leden de kans krijgen om zich aan te melden. Noteer dus beide data als u graag aanwezig wil zijn!

  We kunnen alvast een eerste keynotespreker verklappen: Elise de Bree van de Universiteit Utrecht zal een plenaire lezing over geletterdheid geven. Verder zijn er zestien parallelsessies in de volgende thema's:

  • Geletterdheid en educatie
  • Geletterdheid en de klinische praktijk
  • Geletterdheid en meertaligheid
  • Geletterdheid in de maatschappij

  Ook zal er gelegenheid zijn voor het presenteren van posters. Titels (in het Nederlands) kunnen tot 30 november 2022 worden gestuurd naar info@hetwap.nl, met het onderwerp “WAP poster 2023”. Ben je een beginnend onderzoeker? Dan hebben is er naast de posterpresentatie ook nog één plekje voor een plenaire presentatie om je onderzoek voor een groot publiek te presenteren. Wil je daarvoor in aanmerking komen? Stuur dan ook een abstract mee. De abstracts mogen maximaal 300 woorden lang zijn.

  Over een paar weken krijgt u van ons meer informatie over het aanmelden en het programma. We hopen u allemaal daar te zien!