• za
  25
  jan
  2020
  09:15OBA, Oosterdokskade 143 Amsterdam
 • vr
  31
  jan
  2020
  Drift 21 in Utrecht
 • za
  29
  feb
  2020
  Bibliotheek Nijmegen

  Na een uitstapje naar Den Haag is Kletskoppen op de bijzondere datum van 29 februari 2020 (schrikkeldag!) weer gewoon terug in bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen. Met allerlei nieuwe taalspelletjes, experimentjes, optredens en voorleessessies. Kom je ook? Ga hier naar de website.

 • vr
  06
  mrt
  2020
  DE KOM in Nieuwegein

  Op vrijdag 6 maart 2020 vindt de vierde editie van het TaalStaal congres plaats met als thema “Taal voor nu en later: Participatie van kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis onder de loep”. Het congres vindt plaats in stadstheater en kunstencentrum, DE KOM in Nieuwegein. 

  Wetenschap en praktijk
  Prof. Nicola Botting, City University, Londen, prof. dr. Jan Willem Gorter, Mc Master University, Hamilton, Canada en prof. dr. Ellen Gerrits van de Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht delen hun veelbetekenend onderzoek met nieuwe en bruikbare inzichten voor de dagelijkse praktijk. Ook is er een presentatie dr. Jet Isarin van Kentalis samen met de TOS Fabriek over de gevolgen van een TOS in het dagelijkse leven. Nieuw deze editie is het keuzeprogramma in de middag. Na de lunch vinden er twee parallelsessies plaats, één over het jonge kind en één over het schoolgaande kind.

  Aanmelden
  Inschrijven kan vanaf vrijdag 1 november via de volledig vernieuwde website TaalStaal.nl. Hier vind je ook het volledige congresprogramma. We hopen op veel belangstelling, gezien het mooie programma. 

  Automatisch op de hoogte blijven van nieuws over TaalStaal? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Twitter @taal_staal.