Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina adverteren we WAP-gerelateerde vacatures, stageplaatsen en scriptiemogelijkheden. Heeft u een interessante oproep voor WAP-leden, laat dit dan weten aan de redactie (wapbulletin@gmail.com) en we zetten hem online.

 

 

Vacatures

Onderwijskundig onderzoeker Auris (vacature gesloten)

32-40 uur per week (0,8 – 1,0 fte); per 1 september 2019

De Koninklijke Auris Groep houdt zich bezig met het monitoren, onderzoeken en het implementeren van evidence-based interventies en methodieken in het onderwijs aan kinderen met een TOS. Auris heeft op dit moment ruimte voor een gepromoveerde onderzoeker met expertise op het gebied van onderwijsonderzoek.

De (senior) onderzoekers binnen het onderzoeksteam van Auris initiëren en voeren praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek uit, verrichten innovaties en leveren specialistische adviezen. Daarnaast onderhouden zij een relevant netwerk, organiseren trainingen, leergemeenschappen en congressen, en ondersteunen medewerkers en studenten in het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

Deadline sollicitatie: 18 juni 2018

Meer informatie: Klik hier

Stage-, en scriptieplaatsen

Testassistenten Progracy-project

oktober 2018 t/m november 2018

Voor een onderzoek naar de taalontwikkeling (www.progracy.com) bij kinderen zoeken wij serieuze en betrokken studentassistenten.

De taken:

  • Taaltesten afnemen bij kinderen (groep 4 basisscholen in Noord- en Zuid-Holland)
  • Verzamelde data naluisteren en invoeren
  • Data scoren

Vereisten:

  • Minimale beschikbaarheid van 2 ‘schooldagen’ per week gedurende ong. 6 weken in oktober en november
  • Affiniteit met kinderen
  • Ervaring met testen afnemen
  • Ervaring met data uitwerken
  • Goede sociale vaardigheden
  • Serieus en netjes werken

De betaling zal gaan conform de salarisinschaling van de universiteit. De aanstelling zal voor 3 maanden zijn en tussen de .4fte en .6 fte afhankelijk van je beschikbaarheid

Graag een kort CV en een motivatiebrief sturen naar Judith Rispens (Afdeling Neerlandistiek, UvA), J.E.Rispens@uva.nlvoor 24 augustus 2018

Testassistenten voor project MIND

September 2018 t/m oktober 2018

 Wij doen met Project MIND (meertaligheid in dagopvang; www.projectmind.nl) onderzoek naar meertaligheid in de kinderopvang in Nederland. Elf kinderopvangorganisaties, geselecteerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, bieden in de periode 2018-2022 tweetalige opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar: in het Nederlands en Engels of in het Nederlands en Frans aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De Universiteit van Amsterdam onderzoekt de effecten van deze tweetalige opvang. Dit doen wij door bij ieder kind elk jaar woordenschat- en grammaticataakjes af te nemen. Wij zijn op zoek naar testassistenten die ons hierbij willen ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie.