Agenda

 • vr
  18
  okt
  2019
  Hogeschool Utrecht

  Tot 27 september kun je je nog inschrijven voor de Anela studiedag over meertaligheid in onderwijs en samenleving. Meer informatie over het evenement en inschrijving is te vinden op: http://anela.nl/activiteiten/studiedag/

 • di
  22
  okt
  2019
  Erasmus UMC

  Symposium ter gelegenheid van het 25-jarig ambtsjubileum van Marie-Christine Franken (klinisch linguïst-logopedist, KNO Gehoor- en Spraakcentrum, Erasmus UMC). Voor meer informatie en aanmelding, klik hier.

 • wo
  13
  nov
  2019
  10:00 - 18:00Universiteit Amsterdam (Doelenzaal, Singel 425, Amsterdam)
  Op woensdag13 november 2019organiseren Elma Blom (UU) en Jeannette Schaeffer (UvA) de eerste TOK dag op de Universiteit van Amsterdam (Doelenzaal, Singel 425, Amsterdam) van ongeveer 10-18 uur. We willen je vragen deze datum alvast te reserveren in je agenda!
  TOK staat voor TaalOntwikkelingvan Kinderen , en is een soort vervolg op het vroegere NET (Netwerk Eerste Taalontwikkeling).Onsdoel isomde ‘community’ van onderzoekers die zich bezig houden met Nederlandse taalontwikkeling in wat voor vorm dan ook (eentalig, meertalig, taalstoornissen) in Nederland en Vlaanderen te verstevigen.We zouden er graag een jaarlijkse traditie van maken.
  Voor deze eerste bijeenkomst zullen we enkele sprekers uitnodigen. Verder geven we iedereen de gelegenheid om via een poster haar/zijn onderzoek te presenteren. Dit mogen ook posters zijn die al een keer op een (recente) conferentie gepresenteerd zijn.Hetkan afgesloten onderzoek zijn,lopend onderzoek, of een mooi onderzoeksplan. 
  Meer informatie volgt.