Op 21 januari 2023 vindt het WAP Symposium ‘Geletterdheid’ eindelijk plaats. Heeft u zich nog niet ingeschreven voor het symposium? Koop dan snel uw kaartjes!

Het WAP-symposium van dit jaar staat geheel in het teken van ‘Geletterdheid’, een thema waar op het symposium breed naar wordt gekeken: lezingen gaan over geletterdheid bij volwassenen en kinderen, en er zal aandacht zijn voor zowel de theoretische als maatschappelijke kant van het verhaal. Keynotes worden verzorgd door prof. dr. Elise de Bree (Universiteit Utrecht) en prof. dr. Sible Andringa (Universiteit van Amsterdam). Daarnaast zijn er zestien lezingen verdeeld over vier parallelsessies in de thema’s ‘geletterdheid en educatie’, ‘geletterdheid en de klinische praktijk’, ‘geletterdheid en meertaligheid’ en ‘geletterdheid in de maatschappij’.

U kunt hier meer informatie vinden over het programma. Wilt u er ook bij zijn? Zorg dan dat u snel een kaartje bemachtigt en klik hier om u in te schrijven voor het symposium. Kaartjes kosten €40,- voor leden, €10,- voor studenten/promovendi en €60,- voor niet-leden.