Klik op de titel op de presentatie te openen. Voor de abstracts in het programmaboekje klik hier.

Marie-Christine FrankenKeynoteStotteren: van Ongehoord naar Vrijuit Spreken. Een Wetenschappelijke Verkenning.
Corrie TijsselingKeynoteIdentiteit is meer dan je diagnose.
Anna PalmannJong TalentMultimodal communicative signals facilitating communicative success for hard-of-hearing individuals in noisy contexts.
Sione TwiltMeertaligheidOnbegrepen stemmen in een schemergebied: een caleidoscopisch perspectief op meertalige gesprekken tussen ouders en logopedisten.
Catherine van BeuningenMeertaligheidIedere taal telt: kansrijk omgaan met meertaligheid in het onderwijs.
Josje VerhagenMeertaligheidGezinnen zonder gedeelde taal. Wat als ouders en kinderen niet met elkaar kunnen communiceren?
Lisa VerbeekMeertaligheidNT2-groeiprofielen bij nieuwkomers in de tienerleeftijd: Succes versus stagnatie.
Hille van GelderDoof- en slechthorendheidVriendschapsrelaties en sociale ontwikkeling van dove en slechthorende jongeren in het regulier onderwijs.
Evelien DirksDoof- en slechthorendheidDe kracht van de ouder-kindinteractie in de taalontwikkeling van dove en slechthorende kinderen.
Lisa Hinderks & Peia Prawiro-AtmodjoDoof- en slechthorendheidTaalgrenzen: de ervaringen van dove en slechthorende nieuwkomers in Nederland.
Cindy van BovenDoof- en slechthorendheidWat herhaling in de Nederlandse Gebarentaal ons leert over taalvariatie
Bart SiekmanTaal op latere leeftijdHoe interpreteren alfacursisten opdrachten uit boeken en mondeling instructie?
Lisette van der MolenTaal op latere leeftijdVerbale en non-verbale communicatie bij stembandlozen; vergelijkbaar met leeftijdsgenoten?
Michal KorenarTaal op latere leeftijdMeertalig en vitaal: Hoe talen creativiteit en aandacht vergroten en dementie tegenhouden.
Merel KeijzerTaal op latere leeftijdTaal als persoonsgericht medicijn op latere leeftijd: de link tussen taal en gezond ouder worden.