Ben jij iemand die op verjaardagsfeestjes graag vertelt over je studie? Wil je leren hoe je wetenschappelijke inzichten over taal en taalontwikkeling overbrengt op leken? Vind je het leuk om met kinderen te werken?

Voor Kletskoppen Kindertaalfestival in Den Haag zijn we op zoek naar enthousiaste studentassistenten die een dag lang op taalwetenschap gebaseerde experimentjes en spelletjes willen uitvoeren voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Kletskoppen, festival over kindertaal én taalfestival voor kinderen, is een vrolijke en informatieve wetenschapsdag voor de hele familie waar wetenschappers van de Radboud Universiteit en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek hun taalonderzoek presenteren door middel van interactieve demonstraties, verrassende kindercolleges en voorlees- en verhalensessies in het Nederlands en vele andere talen. De nadruk ligt op taalverwerving, meertaligheid en taalonderwijs. Na twee edities in Nijmegen vindt op zondag 29 september 2019ook een editie plaats in de bibliotheek in Den Haag. Voor meer informatie over het festival en een indruk van de demonstraties zie www.kletskoppenfestival.nl

Voor meer informatie over de vacature klik hier.